Greetings from Romania!😎
Üdvözletünket küldjük Romániából!😎
Pozdravujeme Vás z Rumunska!😎

Our Erasmus+ KA2 project has started 🥳
Elstartolt az Erasmus+ KA2-es projektünk🥳
Odštartovali sme náš projekt Erasmus+ KA2🥳

🇭🇺
📌A Seven SMART Steps nevet viselő projektünk részleteit sajtótájékoztatón ismertette Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Borsos Endre, a főpályázó magyarországi InterRegio Fórum Egyesület elnöke június 25-én Csíkszeredában.
📌Egy korábbi Erasmus+ projektben kifejlesztesre került a matematika oktatására a Smart e-MATHS elnevezésű applikáció, amit mostani projektünkkel továbbfejlesztünk. Az Erasmus+ projekt a differenciált oktatást támogatja, főként a matematika terén, de ennek mintájára bármelyik tantárgyra kidolgozható a feladatsor.
📌Vépy Judit tartalomfejlesztő bemutatta az applikációt, és elmondta, hogy a tanórákon tesztelték a tartalmat. Az applikáció a könnyű használatának és a dizájnjának köszönhetően rendkívül népszerű a diákok és a pedagógusok körében.

🇸🇰
📌Podrobnosti o našom projekte s názvom Seven SMART steps predstavili na tlačovej konferencii Csaba Borboly, predseda rady župy Harghita a Endre Borsos, predseda maďarského združenia InterRegio Forum 25. júna 2021 v meste Miercurea Ciuc.
📌V predchádzajúcom projekte Erasmus+ bola vyvinutá aplikácia s názvom Smart e-MATHS, ktorá podporuje výučbu matematiky, a ktorú ďalej rozvíjame v rámci súčasného projektu. Tento náš projekt podporuje diferencované vzdelávanie, a zameriava sa na oblasť matematiky.
📌 Odborníčka na vytvorenie obsahu učiva Judit Vépy predstavila aplikáciu. Uviedla, že, obsah aplikácie testovali na vyučovacích hodinách, ktorú obľúbili aj žiaci aj učitelia, a to vďaka jej ľahkému použitiu a dizajnu.