🇭🇺2021. október 1-én online formában szerveztük a harmadik pedagógus workshopot, melynek témája a lineáris tananyag digitalizálása volt.

Az eseményen korábban létrehozott analóg forgatókönyvekkel dolgoztunk tovább. A foglalkozás tematikus műhelymunkával indult, a szaktantárgyi koordinátorok irányításával az altémák elkészített forgatókönyvének és a módszertani vázlatokat véglegesítették a csoportok.

A workshop középpontját alkotó, szakmai tapasztalatcsere keretében a résztvevők ismertették egyéni eredményeiket, észrevételeiket, a felmerülő nehézségeket, megfogalmazhatták kérdéseiket. Az egymástól való tanulás során megoszthatták egymással a jó és hasznos gyakorlatokat, valamint a felvetett kérdésekre közösen kereshettek megoldást.

A technikai blokkra a workshop zárásaként került sor. A Lukács Zoltán által vezetett technikai foglalkozáshoz csatlakozhatott, aki úgy érezte, hogy további segítségre van szüksége a digitalizálás terén.

🇸🇰1. októbra 2021 sme zorganizovali tretí online workshop pre učiteľov na tému: Digitalizácia lineárneho kurikula.

Počas podujatia sme pokračovali v práci s analógovými scenármi, ktoré sme vytvorili predtým. Zasadnutie sa začalo tematickým workshopom a skupiny pod vedením koordinátorov tém dokončili scenár a metodické osnovy čiastkových tém.

Workshop bol zameraný na výmenu odborných skúseností, počas ktorej účastníci prezentovali svoje individuálne výsledky, postrehy, problémy, s ktorými sa stretli, a kládli otázky. V procese vzájomného učenia sa mohli zdieľať osvedčené a užitočné postupy a hľadať riešenia nastolených problémov.

Technický blok bol záverečnou časťou seminára, ktorý viedol Zoltán Lukács a bol určený pre každého, kto si myslel, že potrebuje ďalšiu pomoc s digitalizáciou.