🇭🇺Július 25-én Csíkszeredában tartottuk a Seven SMART Steps nevet viselő Erasmus+ KA2-es projektünk zárókonferenciáját, amit egy sajtótájékoztató követett, mely keretében az eredményekről a sajtó képviselőinek is beszámoltunk.
A konferenciát Borsos Endre, a főpályázó (magyarországi) InterRegio Fórum Egyesület elnöke, Bíró Barna Botond, Hargita Megye Tanácsának alelnöke és Lukács Zoltán Levente, a Regionet Alapítvány elnöke nyitották meg, akik a bevezető gondolatok után bemutatták az applikációt és ismertették az elért eredményeket.
A projektben részt vevő pedagógusok pozitív tapasztalatokról számoltak be: a kidolgozott digitális tananyag magas minőségű, a gyengébb képességű diákoknak is van sikerélményük. Az applikáció a könnyű használatának és a dizájnjának köszönhetően rendkívül népszerű a diákok és a pedagógusok körében.

🇸🇰25. júla sme v Rumunsku v meste Miercurea Ciuc usporiadali záverečnú konferenciu nášho projektu s názvom Seven SMART Steps, po ktorej sa konala aj tlačová konferencia.
Konferenciu otvorili Endre Borsos, predseda maďarského združenia InterRegio Fórum Egyesület, Barna Botond Bíró, podpredseda rady župy Harghita a Zoltán Levente Lukács, predseda nadácie Regionet, ktorí predstavili účastníkom aplikáciu a dosiahnuté výsledky.
Učitelia zapojení do projektu mali s aplikáciou pozitívne skúsenosti: vyvinuté digitálne učebné materiály sú vysokokvalitné, aj slabší žiaci majú možnosť zažiť pocit úspechu. Aplikáciu si obľúbili aj žiaci aj učitelia, a to vďaka jej ľahkému použitiu a dizajnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *